На всеки от нас се е случвало да е развълнувани от нова рецептата, в която е готов да вложи всичките си умения и увереност, за да приготви. Вече предвкусвате апетитните хапки и си представяте всички начини, по които ще можете да ервирате този деликатес на приятелите и семейството, дори тектът, с който ще публикувате снимка на кулинарния си шедьовър е готов.

Понякога, обаче, границата между хрупкаво, сочно, божествено сладко и напълно отвратително, загоряло и несмилаемо е изклюително тънка, и вместо вкусна вечеря се сдобивате с кухненска катастрофа с епични размери.

Всички сме били там! И вярвате или не - вие далеч не сте единствената дама, която в кухнята е забъркала трагични грешки, вместо кулинарни шедьоври и има стотици ужасяващо изглеждащи хранителни продукти, които можем да срещнем навсякъде - от ресторанти до супермаркети и дори има цели обюности посетени на лошата, неапетитна и с една дума отблъскваща храна.

В галерията ни днес ще ви срещнем с 25 ястия, които със сигурност ще повишат самочувствието ви в кухнята и могат да ви накарат да се почувствате като главен готвач в ресторант, удостоен със звезда Мишлен.