Вие оценявате ли всеки момент от вашия всекидневен живот и наслаждавате ли му се истински? Замисляли ли сте се,че красота има във всеки наш ден - дори ако това е разходка в дъжда навън или чакане на влака в снежен зимен ден.

Дигиталният илюстратор Паскал Кампион (Pascal Campion) , улавя тези моменти, празнувайки радостта от това бъдеш жив и здрав и да живееш живота си. Паскал рисува дигитални илюстрации, които досущ приличат на снимка, която е запечатала прекрасен момент с любим човек, момент на уединение и лично щастие или време, прекарано с близки и домашни любимци.

Илюстрациите на Кампион изглеждат, сякаш са рисувани с маслени бои на хартия, но всъщност са създадени на iPad или с едно приложение, наречено Procreate. Този невероятен артист споделя, че първо скицира грубо идеите си и след това добавя всички детайли и щрихи. Той също така обяснява: "Създаването на всяка творба, си представям като строене на къща, защото винаги почвам да рисувам отзад напред - първо поставям основа, после строя стените и продължавам, докато не я завърша".

Интересно е и как творбите на Паскал Кампион винаги са направени с най-подходящите цветове за целта, за да се засили посланието му към аудиторията със самата картина. Най-впечатляващи са акцентите на светлината в неговите произведения - независимо дали става за нощен градски пейзаж или слънчев следобед в парка.

Нека се потопим в света на Паскал и да разгледаме заедно 24 от впечатляващите му творения!