Световноизвестният футболист винаги е искал едно голямо и щастливо семейство, но след като дълги години не среща жената, с която да го създаде - той избира живота на самотен баща.

Така Роналдо се сдобива с три деца - Кристиано Роналдо Джуниър, Матео и Ева. Самоличността на жената, дала живот на най-голямото му дете през 2010-та се пази в тайна от футболиста, а близнаците Матео и Ева са родени от сурогатна майка, от замразени ембриони, през 2017-та.

Всичко, обаче, се променя, когато Роналдо среща моделът Джорджина Родригес. Дамата с аржентински корени веднага съумява да откраднес сърцето на футболиста и в нейно лице той открива жената, която споделя мечтите му за едно голямо и щастливо семейство.

В галерията ни днес ще ви разкажем повече за любовта на Роналдо и Джорджина. Една история, която ни кара да вярваме, че онзи специален човек, с когото ще можем да споделим всички щастливи моменти и неравности по лакатушещият път на живота ни очаква, за да сбъднем мечтите си заедно и да създадем нашата красива реалност.