Коридорът на затъмненията е съвсем близо, както и Пълнолунието във Везни, което ще даде отправна точка на това грандиозно астрологично събитие. Какво ще донесе Пълнолунието на 25-ти март, предстои да разберем.

Времето минава, но някои неща си остават същите. Например Пълнолунието във Везни, което ще настъпи на 25-ти март, ще има допирни точки с вече отминалото Новолуние в Риби. Какво означава това? Означава само, че уроците от Вселената си струва да бъдат научени, а емоциите и чувствата трябва да намерят изход по-скоро рано, отколкото късно. Пълнолунието във Везни определено не е за изпускане, защото ще бъде последвано от коридор от затъмнения, който обещава да бъде наситен със събития.

Основните теми на Пълнолунието във Везни ще бъдат компромисите и контактите с хора, което означава, че изграждането на диалог ще бъде необходимо умение. Дипломацията никога не вреди на никого, особено в силен енергиен ден. Освен това 25-ти март ще бъде добър ден и според нумеролозите: две ще сочи правилния път, а пет ще осигури късмет.

Какво важно още трябва да знаете за Пълнолунието във Везни, разберете в галерията: