Ноктите ви ще изглеждат като обширните лавандулови полета на Франция.

Най-накрая ваканцията, която чакахте толкова дълго, дойде! Докато обикаляте магазините и правите последното си разкрасяване, разбирате, че нокътят ви е счупен. Напълно ви разбираме. За ваш късмет маникюристката ви още не е заминала на почивка и веднага си записвате час.

Може би не сте били сигурни в цвета, който сте избрали първоначално? Да запазите същия дизайн или да го промените? Отговорът е „лавандулови нокти“. Това е тенденцията, която ще ни съпътства до есента. Какво представляват лавандуловите нокти? Това е цветът, който напомня на огромните лилави лавандулови полета във Франция. Този мек лилав нюанс идеално подхожда както на бяла, така и на тъмна кожа.

Ако решите да си направите лавандуловия маникюр сега, комбинацията с целуната от слънцето кожа ще бъде супер секси, но ако нямате време и вече сте започнали лятната си ваканция, подновете цвета на ноктите си с настъпването на новия сезон. Новият актуален цвят бе показан от любимият експерт на „Шанел“, Бетина Голдщайн. Бетина, всеки ден чрез своя профил в Инстгарам, винаги намира най-елегантните дизайни и предлага красиви съвети, за да имаме винаги елегантен маникюр!

Ако искате ноктите ви да изглеждат уникално, изберете този блед нюанс, на който си струва да кажете „да“!

Вижте в галерията ни няколко предложения за маникюр в лавандулови нюанси и се вдъхновете още сега: