Въпреки че напоследък името на съпругата на Джъстин Бийбър - очарователният модел Хейли - циркулира в онлайн пространството основно заради задочният скандал, който се породи между нея и бившата изгора на нейният любим - Селена Гомес - по всичко личи, че тази звездна дама още дълго ще продължава да задава тенденции за красота по целия свят.

Последният тренд, повлиян от успешната инфлуенсърка е яркият маникюр в лимонов цвят, който ни напомня за изкусителния и греховно вкусен лимонов тарт с меренге.

Този нюанс определено ще доминира пролетта и се съчетава особено добре с маникюр, във форма бадем.

Яркият, необичаен нюанс, макар и доста “сочен” и отличителен, не преминава сигналната граница на неоновите цветове, което го прави особено нежен, женствен, и просто идеален за края на март - месецът, който носи толкова много красиви обещания за незабравима и трепетна пролет!

Часове след като Хейли Бийбър сподели снимка на ноктите си в своя профил в Инстаграм, в социалните мрежи вече можеха да се намерят всевъзможни интерпретации, вдъхновени от маникюра на звездната дама.

В галерията ни днес сме събрали петте най-добри идеи, с които да пресъздадете тази модна и женствена визия, в този необичаен нюанс на жълтото, който сякаш ухае на настъпваща пролет.