Ако се чудите защо Хайди Клум днес е толкова усмихната, то това най-вероятно се дължи на красивия ѝ съпруг Том Каулиц. Щастливата двойка демонстрира своята гореща и силна връзка, откакто започна да се среща през март 2018 г.

Водещата на Project Runway и певецът на Tokio Hotel доказаха, че са по-влюбени от всякога, като се венчаха през февруари 2019 г., последвано от второ тържество в Италия само няколко месеца по-късно през август. Въпреки че преди това Хайди е била омъжена за Сийл от 2005 до 2014 г. и за Рик Пипино от 1997 до 2002 г., тя разкри как е разбрала, че Том е нейната истинска любов.

"Той е най-милият, най-сладкият, най-грижовният и любящ човек. Чувствам се толкова щастлива. Не знам кога за последен път съм била толкова щастлива в живота си", разказва тя пред People през септември. "Той е абсолютно прекрасен. Може би защото е германец и се разбираме по различен начин. Толкова е прекрасно."

Том не само че напълно завладя Хайди, но гордата съпруга разкри, че той с лекота изпълнява и ролята на доведен баща на четирите ѝ деца - Лени, Хенри, Йохан и Лу. Докато разговаряше с британското списание Closer преди италианската си церемония през март 2019 г., Хайди разкри колко развълнувани са децата ѝ от връзката ѝ с изпълнителя.

"Децата обожават Том. Нямат търпение за сватбата!" - споделя тя. "Те ще бъдат много ангажирани с цялата церемония."

Хайди дори предостави актуална информация за известното си семейство след широко рекламираната им сватба. Докато присъстваше на наградите "Еми" за 2019 г. през септември, русокосата красавица заяви, че нещата вървят "засега много добре" по отношение на създаването на новото й семейство. "Мисля, че се справяме доста добре", споделя тя.

Ако вече сте настроени на любовна вълна, вижте в галерията историята на Хайди Клум и Том Каулитц.