Според любовния хороскоп през май започва труден период. Натрупаните преживявания, неприятните спомени могат да оставят отпечатък върху семейния живот. Не натискайте педала на болезнените проблеми, търсенето на виновни няма да доведе до никъде. За да избегнете раздяла, звездите съветват да поставите връзката на пауза. През месеца на Телеца хората оценяват живота във всичките му проявления, като се отдават на излишества. Това не е време да страдате сами, притеснявайки се за разстройството си, трябва по-често да сте на публични места. Посещението на клубове, ресторанти ще даде своя резултат: може да се осъществи съдбовно запознанство.

Първите дни на май ще преминат под мотото: финансовото благополучие е ключът към семейното щастие. Работата на село, отдихът и обикновените битови нужди изискват значителни разходи. Хороскопът смята, че ще има достатъчно пари за комфортен живот. Благодарение на това проблемите ще се решават лесно, съпрузите ще бъдат щастливи един с друг. Венера в Телец ще ви помогне да се предпазите от неприятни изненади, когато стабилността е приоритет. Всичко ненужно, което ви пречи да се наслаждавате на любовта, ще изчезне от само себе си. Можете спокойно да се отдадете на силата на удоволствието: релаксиращи процедури в СПА център, среща в ресторант, необуздано пазаруване.

Интересните срещи в средата на месеца ще ви дарят с добро настроение. Въпреки трудностите огнените знаци нямат право да си дават зор. Любовният хороскоп през май 2024 г. обещава добър късмет далеч от дома. Независимо дали става въпрос за пътуване до съседен град или за екопътека през уикенда, най-важното е смяната на обстановката и новите хора. Луната в Лъв предизвиква безпокойство, когато егоизмът заглушава гласа на разума. Влюбените може да развият натрапчиви идеи за обекта на своята страст. Желанието да подчините друг човек на волята си ще доведе до неприятни последици. Бижутата с лунен камък ще помогнат за неутрализиране на злите мисли.

В края на май вълна от романтика ще обхване тези, които не са създали семейство. Може би предишните опити са били неуспешни поради стечение на обстоятелствата или пък е липсвала привързаност. Любовният хороскоп за май препоръчва да не губите увереност в себе си. Струва си да помислите къде да поканите свой колега за уикенда. Венера в Телец може да послужи като добър стимул, чиято спокойна енергия помага да се неутрализира негативността. Разбира се, любовта е на първо място, но не трябва да забравяме и за себе си: човешките ресурси не са безкрайни. За да не допуснете заболяване да провали плановете ви, трябва да се прегледате при семейния си лекар.

Вижте в галерията какво още ви очаква в любовта през месец май според зодията: