Следващата седмица Сатурн започва да преминава в директно движение в знака Риби, което може да повлияе съдбоносно на събития във всички сфери на живота. Затова бъдете готови, защото в личен план също може да има обрати. Разберете какво ви очаква в близко бъдеще!

Предстоящата седмица ще се запомни не само с Лунното затъмнение в Телец, но и с дългоочакваното връщане на Сатурн в директно движение. Наречен още „планетата на кармата“, Сатурн беше неподвижен в знака Риби от 17 юни 2023 година. Много вероятно е през този период да сте направили пауза както в отношенията си, така и в други области на живота.

И тук е моментът да кажем, че по отношение на романтичните връзки Сатурн в Риби е планетата, която изяснява чувствата, прави обвързването официално или като цяло дори слага край на брака между партньори по законов ред. И ако знакът на Риби е този, който отговаря за фантазиите и че всичко е „цветя и рози“, то Сатурн идва, за да ни напомни, че е време да пораснем и да поемем отговорността за розовите замъци, в които сме вярвали и които сме построили.

Затова, ако връзката ви е стабилна и силна, от 3 ноември ще се чувствате още по-уверени в нея. Но ако вашият брак или романтична връзка е изграден, като в приказката за Трите прасенца, от слама или трески, Сатурн лесно ще може „да го издуха“ и ще започне да възстановява кармичния ред от третия ден на месец ноември. Тогава ще ви се наложи да направите съдбоносен избор.

За да ви подготвим за настоящите промени, ви предлагаме да направете този тест с карти Таро и да разберете каква енергия ви очаква в любовта до 3ти ноември!

ТЕСТ

Доверете се на Вселената и интуицията си и след това изберете една от следните карти:

Когато сте готови, вижте значението на картата в нашата галерия!