Помните ли участника в едно от изданията на предаването "Vip Brother" Джино Бианкалана? Бивша половинка на гласовитата поп фолк изпълнителка Джена, днес Бианкалана е горд татко на момиченце.

Малката Данаила, която се роди на 25-и януари тази година вече е на малко повече от месец и ето, че дойде време за погачата на малката принцеса. 

Самият Джино пусна снимки на двете си принцеси, както той написа в профила си в Инстаграм. От тях се вижда, че тържеството наистина е било приказно и доста пищно - изцяло в розово и златно, цветя, много сладки изкушения, питка за здраве и приказна торта. На партито са присъствали най-близките и приятели на двойката. А щастливата мама Кристина, която е доктор, просто сияе. 

Новината, че Джино е станал татко, изненада всички мнозина в социалните мрежи. Припомняме ви, че двамата се запознават в столична болница, където Джино ходи на прегледи след зверската катастрофа с мотор, която преживя преди години. Миналата година, съобщавайки новината, че чакат момиченце, Джино изненада любимата си, предлагайки й брак.

Пожелаваме на малката и прекрасна Данаила много здраве, купища усмивки, щури игри и приказно детство!