Портфейлът е един наистина важен аксесоар в нашия живот, който не само дава дом на парите ни, но може да послужи и като магнит за нови финансови постъпления.

В крайна сметка, както всичко останало в живота ни, парите също са енергия и за да ги привлечете, е важно да създадете достатъчно привлекателни условия за да разполагате с повече от тях. Но знаете ли, че ако изберете правилния портфейл, той ще ви помогне не само да спестявате и да натрупвате финанси, но и да привлече изобилието в живота си?!

Днес, с помощта на звездите, ще ви споделим как да направите точно това!

Първото правило, за да имате винаги достатъчно пари е да не пестите средства при избора на портфейл. Имайте предвид, че винаги е по-добре да изберете естествени и висококачествени материали и да заложите на модели, които са с по-големи размери, така че банкнотите да са удобно разположени в портфейла ви и да не се набръчкват. намачкват или разкъсват.

Второто правило е винаги да поддържате портфейла си чист и подреден! Безпорядъкът в портфейла ви отблъсква енергията на парите. Ето защо не трябва да съхранявате в него излишни неща като ненужни хартийки, стари касови бележки или невалидни чекове.

Важно условие, за да привличате повече пари в живота си е и никога да не оставяте портфейла си празен! В него винаги трябва да има нови, лъскави банкноти, които да предизвикат изобилие в живота ви.

Третото правило е да изберете портфейла си така, че неговият цвят да повишава вашата парична енергия. А за да определите правилния цвят за вас, трябва да знаете вашия зодиакален знак. Според древната ведическата астрология, възникнала преди повече от 5000 години, всеки знак от зодиака има точно определен цвят, който отговаря за различни аспекти в живота ви.

А кой е цветът, който ще привлече изобилието и богатството за вас - разберете в галерията ни днес!