Неведнъж сме ви разказвали за хора, които имат желанието тотално да променят външния си вид с помощта на пластичната хирургия. Случаят на дамата, за която ще ви споделим днес, обаче е един от най-учудващите.

 

{gallery}

Нанет Хамънд е похарчила точно 494,000 долара в желанието си да заприлича на куклата Барби. Процедурите, на които се е подложила включват три операции на гърдите, повдигане на гърди, филъри за устни, Ботокс, перманентен грим, фасети, изкуствени нокти и поддържане на косата. Освен това Нанет е инвестирала в домашно соларно студио, което както личи от фотосите, посещава всеки ден. Няма да ви учудим като споделим още, че жената разполага и с розова кола, точно като тази на Барби. 

42-годишната Нанет обожава да показва специфичната си визия в социалните мрежи, а предизвикателните й снимки са заснети от ... децата и съпруга й.

Дамата е домакиня и се грижи за петте си деца, които са на възраст от 16 до 5 годинки. 

"Знам, че останалите майки клюкарстват зад гърба ми, но наистина не ме интересува. Могат да говорят каквото си поискат, това не ме засяга. Научила съм децата си да бъдат над тези неща. Съпругът ми Дейв и моите деца се гордеят с мен и с това, което съм постигнала с помощта на пластичната хирургия. Освен това смятат, че изглеждам невероятно - животът ми е по-хубав от този на Барби"- споделя Нанет. 

Манията й по куклата Барби започва, когато е още малко момиченце. Тогава дамата имала колекция от 50 кукли, заедно с къща, кола и ван.

"Много обичах да си играя с Барбита. Докато растях бях доста срамежлива и нямах самочувствие, исках да приличам точно на куклите. Мечтаех си да бъда щастлива. Не харесвах кестенявия цвят на косата си и когато станах тийнейджърка исках по-голям бюст. Винаги съм знаела, че ще си сложа силикон, веднага щом мога. Започнах да ходя на солариум, щом станах на 16, за да постигна медения тен на Барби" - разкрива още тя. 

"Обожавам пластичната хирургия. Усещам иглите като масаж и щом влязат в кожата ми не искам да излизат. Толкова е релаксиращо! Ще продължавам да изглеждам като Барби, докато не навърша 70 г., а може и по-дълго. - споделя Нанет.