Ужасяващо видео се завъртя през последните часове в Интернет пространството и показа нещо, което не бяхме виждали досега...

Майка получи ефективна присъда, след като миналата година била забелязана да кара велосипед, в който вози двумесечните си близнаци, натъпкани в щайга. Оказва се, че по-рано тази седмица 36-годишната Блосъм Кърби е осъдена на една година затвор, след като е обвинена в пренебрегване на двете си деца, които са изцяло зависими от нея.

Случаят е от Индианаполис, САЩ. Ужасяващи снимки от миналия юни показват как малките близнаци лежат в пластмасова щайга от мляко. Двете безпомощни същества били само по памперс и изложени на безмилостното слънце.

Нито едно от двете деца - момче и момиче, не е било снабдено с каквито и да било предпазни средства, а щайгата, в която са били, изглежда е била прикрепена към велосипеда с въже.

Един от свидетелите, Брайън Хендерсън, който успял да заснеме страшните кадри, си помислил, че майката има някакви играчки и децата са обезопасени, но разбрал какво се случва едва когато видял, че един от близнаците се движи. Двете бебета били само с памперси и имали леки изгаряния и драскотини.

Майката е заявила, че й било трудно да контролира колелото и затова се наложило да сложи и двете бебета в щайгата отпред. И въпреки това тя не вижда проблем в начина, по който транспортира децата си...

В момента не е ясно кой ще поеме попечителството над децата.