Звездните деца също като нашите растат толкова бързо, че понякога се чудим "Не се ли роди вчера?". През септември 2016 г. футболната легенда Христо Стоичков стана дядо на малката Миа, плод на любовта на голямата дъщеря на футболиста Мика и нейния любим Айкут.

Малката сладурка вече е на 6 годинки и е наистина очарователно копие на майка си. Със сигурност вади душата на дядо си с памук!

Малката Миа проплака в Маями, където Мика прекара последните месеци от бременността си. В средата на същото лято пък Мика се омъжи за бащата на детет си - Айкут на скромна церемония в Щатите. Още през 2019 г. обаче, слуховете за раздялата на двамата бяха потвърдени и за Мика не се знаеше почти нищо. След дълго мълчание през февруари тази година Мика най-после открехна вратата на личния си живот и сподели за тежката следродилна депресия, раздялата с бащата на детето й и новите предизвикателства. 

Дъщерята на футболната ни легенда имаше и още една неуспешна любов с актьора Иво Аръков. В момента младата дама се занимава с модния бранд, който успя доста успешно да наложи на българския пазар и най-новата си гордост - създаването на българска водка.