Помните ли вечно усмихнатата и красива водеща, станала известна на цяла България с репортажите си за предаването „Господари на ефира“ Ева Веселинова?

Както знаете, тя стана майка на близначета в началото на април 2021 година. Тогава щастливата майка написа: "Видях сърцето си извън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана самостоятелна, поемайки своята първа глътка живот. Бог да благослови дечицата ми и да ги дари със светъл и смислен живот. Животът вече е много по-хубав". 

Днес щастливата мама на близнаците Стефания и Борис не спира да публикува снимки на малките сладури, като от тях виждаме колко пораснали и усмихнати като мама са и те самите.

За мъжа на Ева не се знае почти нищо, освен че е млад и красив българин. "Той е прекрасен мъж - работи и се развива в своята професия. Бъдещият татко е добър човек, умен, мил, грижовен, любящ и ми помага страшно много, дори и в домакинската работа. Мога да разчитам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, но и малко напрегнат", сподели преди време самата Ева в свое интервю.

Прекрасни дечица!