Всеки родител на планетата знае, че не е лека задача да отглеждаш деца и колкото и да ни се иска това отговорно начинание не винаги е свързано със забавления, игри и усмихнати моменти. А когато мъниците, които някога неуверено пълзят по пода и карат очите ти да се пълнят със сълзи при първото им осъзнато споменаване на думичките "мама" и "тата" някак съвсем неусетно станат тийнейджъри става още по-трудно да останеш герой в очите им, докато се опитваш да им помогнеш да минат успешно през периода на съзряването.

Тийнейджърските години се считат за критичен период в развитието на децата и са особено трудни, тъй като нашите скъпи потомци могат да се държат като възрастни в един момент и като малки деца в следващия.

Актьор, продуцент и бизнесмен, Марк Уолбърг добре познава радостите и трудностите на родителството, тъй като е баща на 4 деца и е готов да сподели съветите си на тема "Как да се справите с капризите на децата във всяка възраст и да запазите разсъдъка си" с родителите по света.

Ние бяхме изумени от някои трикове, които Марк и съпругата му Риа Дърам използват, за да възпитат 19-годишната си дъщеря Ела. Вижте какви са те в галерията: