Изненада! Меган Фокс е бременна и очаква третото си детенце. Актрисата избра доста нестандартен начин да "съобщи" радостната новина. Тя се появи на събитието CinemaCon в Лас Вегас с къса рокличка, от която ясно личеше бременното й коремче.

Любопитното тук е, че през август миналата година Меган подаде документи за развод със съпруга си - актьора Брайън Остин Грийн. Преди това двамата бяха разделени в продължение на цели шест месеца. През септември Брайън отговори с искане за издръжка от страна на Меган. Всъщност звездите все още не са официално разведени. Двойката има двама сина Ноа, на 3 годинки и Боди на 2.

Меган и Брайън са заедно от 11 години и са женени от 5. Според източници на американската преса нещата между тях не вървели, заради стремглавата кариера на актрисата, която често отсъствала от вкъщи, защото снимала множество филми.

Сред феновете на Меган вече циркулира въпросът - "А кой ли е бащата?". Звездата все още не е коментирала този интересен факт, но през последния месец тя и Брайън бяха засичани заедно от папараци множество пъти. Дали тайно са решили да оправят брака си или пък истината е съвсем друга?