Реалити звездата Клои Кардашиян показа белега на лявата си буза, който е следствие от операция за премахване на меланом.

Трейлърът за следващия сезон на шоуто, в което участва и тя, "Семейство Кардашиян", показва момента, в който 38-годишната риалити звезда научава, че е болна от най-агресивния и опасен тип рак на кожата - меланом. След това се показва снимка на дългата 4 см рана на лицето след оперативната интервенция.

"Меланомът е смъртоносен", казва Клои във видеото и добавя: "Това е много по-сериозно, отколкото очаквах да бъде. Моля ви, грижете се за себе си!" 
Клои споделя, че е била диагностицирана с рак на кожата миналия октомври.

"Преди няколко месеца ми отстраниха тумор от лицето. След като забелязах малка топка на лицето си и предположих, че е нещо незначително като акне, реших да направя биопсия точно 7 месеца след като разбрах, че не се променя", обяснява тя и добавя, че е благодарна, че туморът е открит на време.

Клои има предразположеност към развитие на рак на кожата. Припомняме, че още преди години тя претърпя операция за отстраняване на меланом на гърба си. Тогава тя бе само на 19 години.

Стискаме и палци да се възстанови бързо, а вас призоваваме да се пазите и винаги да мислите първо за здравето си!

Вижте как изглежда белегът и самата Клои след операцията в галерията ни: