Дамите и автомобилите вървят заедно като кафе с мляко... или Супра и турбо. Крайно време е да оценим и автомобилните ентусиасти от нежен пол, които всеки ден старателно се грижат за любимите си автомобили.

Затова тази година на Tuning Show 2018 ще се проведе Мис Тунинг. Той ще събере най-запалените фенки в автомобилните среди и техните автомобили.

Очаквайте нежност и агресия, комбинирани в един балансиран пакет от красота и любов към машината.

Всички участнички се избират и препоръчват от феновете на Tuning.bg. Всеки един човек може да предложи неговата и нейната любимка като я тагне на поста в Tuning.bg.

Може да тагвате и препоръчвате момичета до 4-ти Юни 2018, когато чрез гласуване ще се избере победителката!

Тя ще огрее тазгодишната ни алея на славата заедно с подаръците на любезните ни спонсори. Разбира се ще имате възможност да ѝ разгледате автомобила, както и да си поговорите с нея на четири очи като истински автомобилни ентусиасти.

Потвърдените участнички за сега за следните: Грета Лазарова, Дес Николова, Ива Русинова, Kристалина Стефанова, Йоана Галеоти, Йоана Литовска, Мимс Рикарди, Таня Дячкова.

Не забравяйте да посетите официалната страница на Tuning Show 2018 за да сте в крак с последните новини около събитието.

Очакваме ви в Интер Експо Център на 16/17 Юни!