Астрологията може лесно да разкрие тайните на живота на предишното ви въплъщение. Ще ви разкажем как да разберете повече за това.

Професионалисти в хипнотерапията смятат, че научаването на житейските уроци може да бъде лесно, ако вярвате в прераждането и следователно в безсмъртието. Прераждането в своята същност е безкрайното преместване на душите от едно тяло в друго в различни времеви цикли, което предполага, че човечеството винаги ще се преражда, събирайки уроци и травми по дългия си житейски път.

За да надникнете в миналото си, просто създайте наталната си карта с помощта на автоматичен генератор и вижте положението на лунните си възли. Лунните възли не са планети или небесни тела, а две изчислени точки, които се намират между слънчевата еклиптика и орбитата на Луната. Те са тясно свързани с кармичния и еволюционен път на човешката душа. Докато Северният (Възходящият) възел се смята за дело на душата ни в настоящото въплъщение, Южният (Низходящият) възел има смисъл да се проверява за показатели за дейност в минал живот.

Открийте значението на своя Южен възел в галерията: