През октомври тенденциите в есенния маникюр се разкриват в целия си блясък. Сезонът на отпуските и топлите летни дни е зад нас, затова е време да се потопим в есенните нюанси.

Подготвили сме за вас цели 25 идеи за къси и дълги нокти както в класически едноцветни тонове, така и по-разчупени мотиви. Но преди да се впуснете в нашия наръчник за октомври, проверете кои са най-подходящите дни за отскачане до салона за красота през този месец.

Първо започваме с най-неблагоприятните дни този месец, а именно 2 и 17 октомври – дните на новолуние и пълнолуние. Маникюрът, направен на тези дати, може да не издържи дълго, а самата процедура неудобна и с опасност от порязвания.

Много подходящи за грижа за ноктите дни са 5, 8, 12 и 22 октомври. Процедурата ще бъде много приятна, а маникюрът ще ви изпълни с енергия.

Най-благоприятните дни за маникюр през месеца са 11 и 30 октомври. Астролозите препоръчват да планирате посещение в салона на тези дати. Може да бъдете сигурни, че вашият маникюр ще издържи дълго време, ноктите ви ще бъдат здрави и силни, а вие ще се чувствате страхотно както по време, така и след процедурата.

Вече определено сте готови да изберете своя красив маникюр за октомври ;)

Събрахме най-модерните идеи за средата на есента, както в ярки, така и в минималистични дизайни. Сред тези 25 идеи ще намерите както класически сезонни идеи, така и дизайни, които набраха популярност през лятото и са тук да останат и през есента. Освен това, винаги може да адаптирате дизайна, който харесате по начин, който отговаря на ежедневието и стила ви.

Развихрете въображението си и разгледайте галерията ни.