Това са най-дръзките и свежи комбинации от списъка на стилистката и автор на блога Vanda Style – Ванда Вонг. Запомнете изброените 16 варианта и се опитайте да създадете свои комплекти. Най-добрите съчетания и трикове между сезоните, днес са на вашите услуги!

Маниерът да се комбинират в един образ няколко "ката дрехи” не е нов. Например кожено яке под палтото няма да изненада никого. Но тенденцията не остарява, а напротив, продължава да расте и се ориентира към пълна толерантност: няма никакви правила как и какво да се комбинира, какво под какво да се облича. Основното правило е накрая всичко да изглежда добре!

Не, наслояването на пластове не е само за кльощави като клечки дами. Най-малко два слоя би понесла без проблем всяка фигура! Трябва само да се следи дрехите да са доста по-свободни. Колкото по-голям е размерът, толкова повече тялото се "губи" в самото облекло. И толкова по-изящно и елегантно е.
Нека да разгледаме примерите – те са цели 16, а в някои категории, може да намерите и " подвидове"! Тичайте към гардероба, за да намерите каквото ви е нужно. Силно ви препоръчваме да погледнете и в шкафа на мъжа си - там обикновено има идеални големи ризи, пуловери, а понякога и якета ( и дори палта).

И нека съчетаването да започне сега!