Всяка година и сезон имат своите специфични модни течения, които ги отличават от всички други. Това важи за и актуалните модели и тенденции тази есен. Особено, когато говорим за слънчеви и диоптрични очила.

Те ще бъдат с цветни стъкла и впечатляващи рамки. Това ги прави перфектния аксесоар през есенните дни. Разбира се, не трябва да забравяме да съчетаем красивите модели с високо качество, за да може не само да сме в крак с модата, но и да предпазим очите си.

Но как да бъдем сигурни, че сме избрали не само качествени слънчеви очила, но и модели, които са идеални за нашия стил? 

През този сезон имаме огромен избор от модели, които са подходящи както за почитателите на активния начин на живот и силните усещания, така и за хората, които държат на градския стил. 

Любимите на всички очила с дебели рамки и класически черни очила са в центъра на прожекторите. А за приключения сред природата можем да се доверим на спортен модел с огледални стъкла.

Авиаторските очила отново са отличен избор, но този път те са с цветни стъкла.

Почитателите на винтидж стила могат да заложат на ретро модел с издължена форма. Признаваме, че независимо от сезона, те остават едни от най-любимите на всички дами. 

А ако искаме да изпъкнем и да се различаваме, можем да изберем слънчеви очила с ярки детайли и с големи стъкла. Те придават загадъчност и се съчетават отлично с различни стилове на обличане. 

Студени месеци на 2020-та година ще бъдат цветни и вълнуващи, благодарение на разнообразието от модели слънчеви очила, подходящи за всеки стил и вкус. В галерията ни ще откриете примери за актуалните модели за сезона.

За да задоволи всички наши нужди, Polaroid създаде невероятни очила от качествени материали. Независимо дали търсим щур модел, нежни рамки или цветни стъкла, брандът може да ни предложи всичко, от което имаме нужда.

Качеството на очилата Polaroid ги прави подходящи за употреба както от активни младежи, готови да обиколят целия свят, така и от хора от всякаква възраст, които предпочитат разходките сред природата. 

Марката предлага спортни модели, отговарящи на всички изисквания за предпазване на очите, елегантни и ежедневни модели, подходящи за всички, както и диоптрични очила с различни покрития.

Polaroid се грижи за нашите нужди, като съчетава качество с мода. Време да влезем в крак с новия сезон и да се потопим в топлите цветове на есента.