Откровена, неподправена и държаща на думата си - такава бе Мони Зенгинер в "Еергенът" за радост, или не на своите съмишленички. Твърда в позицията си и с жестоко спокойствие Мони призна открито пред всички, че е взела участие в предаването именно, за да стане известна. 

А след като пусна видео без грим, което буквално срази недоброжелателките й, Мони открехна и вратата на личния си живот, и по-точно на отношенията с родителите си.

А ето и какво е откровението на самата Мони: "Чрез визитката си исках да дам на хората това, което те очакваха да видят. Представих се за високомерна, меркантилна и повърхностна кукла, за да могат ясно да видят контраста, когато им покажа истинската Мони. Това бе целенасочена моя стратегия", отсече красавицата пред "Уикенд".

Но Мони споделя и друго, неподозирано за повечето си фенове: "Била съм изключително криво дете, същинско наказание за моите родители. Била съм и много любопитна, направо досадна. Мама ми е казвала, че съм ѝ задавала по 10 въпроса в минута... Не разбирам защо това, че съм си направила естетични корекции в ученическа възраст, пробуди осъдителност, имайки предвид колко много тийнейджъри правят много по-вредни, опасни и деструктивни неща. Не съм направила нищо, което да се отрази негативно на психическото или физическото ми здраве. Израснала съм в семейство, в което сме обсъждали всяко важно решение. Родителите ми винаги са уважавали моите избори и са ме подкрепяли", казва танцьорката, горда с това, което е.

И може би това наистина е най-важното - да бъдеш в мир със себе си...