Днешното ни предизвикателство към вас отново цели да изпита наблюдателността ви и вниманието към детайла. Въпросът ни към вас е, коя е звездата на тази детска снимка?

Прическата „Боб“ е сред най-популярните тенденции в косите отвъд океана. А от тази детска снимка можем да видим, че нейната притежателка е показала инфлуенсърските си заложби още в детството си, като е заложила на прическа, която и години по-късно ще е хит. Тази светлокоса красавица е сред популярните лица в индустрията за красота и е наложила не една или две тенденции. А само вижте как още от малка позира, облечена в цветни дрехи с флорален десен!

Едва на 21-годишна възраст днешната ни героиня сключи брак за мъжа на мечтите си, но както често се случва в живота, и в рая се появяват и бури. Доскоро тя беше обект на много негативни коментари от страна на феновете на бившата половинка на съпруга й.

Може би вече се досетихте за кого говорим, но ако още не сте, вижте и тези подсказки!

Вероятно ще се запитате с какво е станала популярна тя. Тя е част от нашумелите напоследък непо-бебета (nepo babies), или с други думи – деца на вече успели и известни родители. И както всяко непо-бебе, и тя се занимава с всичко по малко, но най-вече е позната с кариерата си на модел, дефилирал на модни ревюта на Versace, Moschino и Off-White. През 2022 година обаче звездата сподели, че ще си вземе почивка от модния бизнес и в скоро време няма да се разхожда по модните подиуми.

И така, верният отговор на въпроса „коя е звездната сладурана на снимката?“ е… Хейли Бийбър.

А вие успяхте ли да се досетите?