Нова звездна загадка за вас!

Погледнете добре това сладко момче на снимката. Какъв поглед - сякаш вече знае колко сърца ще разбие в бъдеще. И тази вдигната яка! Толкова малък, но вече очарователен. Е, обикновено мълчим за палавите къдрици ... Какво да кажем - оттогава са минали 20 години, но малко неща са се променили. Нашият герой все още е икона на стила, идол на момичетата и, разбира се, най-звездното къдраво момче.

Някакви първи предположения? Ако нямате, ето още няколко факта за него:
Той дължи ефектния си външен вид на смесения си произход. Майка му има еврейски корени, а редица от неговите роднини идват от Минск. Но баща му е французин. Решил да стане актьор, когато видял брилянтното изпълнение на Хийт Леджър във филма "Черният рицар".

Медиите многократно са го признавали за най-талантливия актьор от младото поколение и има доказателства за това: номиниран е за „Оскар“, „БАФТА“ и „Златен глобус“. Но личният живот на този красавец все още е бъркотия - излизал е с Лурдес Леон, Лили-Роуз Деп и Ейса Гонзалес, но все още не е намерил любовта на живота си. Малко хора приемат сериозно и настоящия му романс с Кайли Дженър.

Вижте в галерия кой е той и дали сте на прав път: