Красивата невроложка се появи без макиаж ден преди новия епизод на „Денсинг старс“

Много известни жени не смеят да се покажат без грим, особено когато възрастта им напредва. Е, д-р Неделя Щонова не е от тях. Тя публикува снимка, на която е с чисто лице, а по него няма капка грим. Прави впечатление, че кожата й е доста излъскана и няма нито една бръчка по нея. Много по-млади от нея си мечтаят за такава кожа.

Неделя се снима веднага след тежка репетиция и фокусира камерата на телефона върху лицето си. Почитателите й забелязаха, че тя не носи дори спирала и червило.

Д-р Неделя Щонова е сред най-обичаните от публиката звезди в танцово риалити. Представянето й до момента е завидно и тя е сред основните претенденти за спечелването на формата. 50-годишната лекарка изумява с пластичност и фигура и приковава мъжките погледи не само от малкия екран, но и на живо.

От девойка тя е заедно със съпруга си. Тя се радва на дългогодишен брак с бившия главен архитект на Пловдив Валентин Маринов. Двамата имат 20 години разлика във възрастта в негова полза. Навремето се запознали на коледното празненствo на пловдивската община, но стрелата на Амур ги пронизала на Гребния канал в Града под тепетата, където и двамата играели тенис.

Вижте красивата д-р Щонова без грим в галерията ни: