Ослепителната Никол Шерцингер сподели снимки от почивката си на средиземноморския остров Ибиса, на която е заедно с половинката си Том Евънс.

Красивата певица определено е влюбена и това личи по цялостното й изражение и усмивка.

Припомняме, че Никол се появи под ръка с новия си приятел на афтърпарти след наградите “Златен глобус”, като така потвърди най-после слуховете, че двамата са двойка

Красавицата и бившият ръгбист отричаха, че имат връзка много дълго време, като само казваха, че са добри приятели. Самият Евънс сподели преди време, че е "ударил джакпота с приятелката си Никол Шерцингер". 

Двамата се запознаха по време на снимките на музикалното предаване X Factor през 2019 г., където той участва, а Никол бе жури. "Хората винаги казват, че когато знаеш, просто го знаеш и аз мога честно да кажа, че никога не съм имал такъв момент. Но в първите няколко дни с Никол, беше просто невероятно и е невероятно оттогава насам", добавя той.

43-годишната певица имаше връзка с нашето момче Григор Димитров, като дори посети България, а преди това излизаше дъги години със звездата на Формула 1 Луис Хамилтън.