Изберете какъв маникюр да си направите през август! В нашата галерия ще намерите модерни дизайни за дълги и къси нокти, в ярки и в нежни нюанси.

В последния месец на лятото идеите за ярки нокти набират популярност, защото много хора отиват на почивка именно сега. Въпреки това нежните дизайни за маникюр са все още на мода, въпреки че имат отличителни черти от класиката за всеки момент. Днес ще ви покажем как да изберете най-добрия маникюр за август 2024-та година.

Преди официално да дадете своята оценка за различните дизайни летен маникюр, предлагаме да разгледате астрологичен календар за маникюр за август 2024-та година, за да разберете на кои дни е най-добре да си запазите час в салона за красота и кои да избягвате.

Най-неблагоприятните дни за нов маникюр са 4 и 19 август, които са дните на новолуние и пълнолуние. Маникюрът, направен на тези дати, може да не издържи дълго време и самата процедура ще бъде неприятна за вас или ще завърши с порязвания. По-добре отложете посещението си при маникюриста на друга дата от месеца!

Много подходящи дни за грижа за ноктите са 7, 10, 14 и 24 август. Тези дни едно пътуване до салона за красота ще бъде подходящо и ще ви зареди с енергия.

Най-благоприятните дни за маникюр през август 2024-та година са 2-ри и 13-ти. Астролозите препоръчват да планирате посещението си в салона за красота именно на тези дати. Можете да сте сигурни, че този маникюр ще издържи дълго време, ноктите ви ще бъдат здрави и силни, а вие ще се чувствате страхотно както по време, така и след процедурата.

Обърнете внимание на тези летни тенденции в маникюра

  • Комбинация маникюр и педикюр. Ако август е моментът за дългоочакваната ви годишна ваканция, тогава изберете един и същ дизайн за нокти за ръцете и краката си. А дали ще изберете едноцветно покритие или лек дизайн, това зависи от вас, но комбинирането на маникюра и педикюра през сезона на отворени обувки и плажни тоалети е много по-лесно, отколкото всеки път да мислите как да ги съчетаете с различните детайли от облеклото си.
  • Маникюр с райета. Свежа тенденция, която работи чудесно за визуално удължаване на ноктите. Можете да добавите каквото пожелаете в разстоянието между ивиците - от гръцки орнаменти до модерен леопардов принт.
  • Стъклени нокти.Обикновено, когато добавяте удължаване към ноктите си, е обичайно да скриете цветът на естествения си нокът под материала. Сега обаче е модерно да се спирате на прозрачни върхове и да ги покривате с витражен тип лак, през който блести там, където е естествената дължина на ноктите. Предвид факта, че удълженията от обратната страна са запечатани с гел лак, маникюрът остава в естествен цвят докато расте, затова и не мислете, че този дизайн е непрактичен.
  • Многоцветен градиент. Омбре маникюрът с нюд и цветни връхчета е категорична тенденция през лятото. Но вие можете да добавите още повече цвят към дизайна - три, пет, седем или дори цели десет нюанса!
  • Допълнителен глазурен ефект. Маникюрът ви ще заблести с нови цветове, ако добавите и покритие тип “глазура” към него. Може да изберете или леко перлено или по-плътно огледално покритие, което предпочитате. Но е важно да запомните, че то не винаги прилепва силно към ноктите и бързо се покрива с малки дупчици, затова и може да не е подходящ за маникюр преди дълга ваканция.

Вече определено можем да кажем, че сте готови да изберете своя красив маникюр за август 2024-та! В нашата галерия събрахме най-модерните идеи в ярки и минималистични дизайни. Тези типове маникюр са подходящи за различни ситуации, както за ваканция на морето, така и за лятото в града, а както и за случаите, когато имате планирани специални събития през месеца.