Тенденциите в есенния маникюр тази година са изключително богати на нюанси и сезонни шарки. И все пак през септември все още е твърде рано да преминете към класическата есенна гама. По прогноза все още предстои „циганско лято“ и още много топли слънчеви дни. А правилният маникюр ще ви помогне да поддържате настроението във вашия външен вид.

Преди да изберете своя есенен маникюр, предлагаме да разгледате нашия календар с подходящите дати за маникюр през септември 2024 г. и да сте сигурни, че посещението ви в любимия салон за красота ще бъде благополучно.

Ето и най подходящите дни за маникюр според каендара на експертите:
Най-неблагоприятните дни за нов маникюр са 3 и 18-ти септември, моментите на новолуние и пълнолуние. Покритието, направено на тези дати, може да не издържи дълго и самата процедура ще бъде неудобна - или може да завърши с порязвания.

Много подходящи за грижа за ноктите са: 5, 8, 12 и 22-ри септември. Тези дни едно пътуване до салона за красота ще бъде благоприятно и ще ви зареди с енергия.

Най-благоприятните дни за маникюр през септември 2024 г. са: 1-ви и 11-ти. Астролозите препоръчват да планирате посещение в салона на тези дати. В тези дни можете да бъдете сигурни, че вашият маникюр ще издържи дълго време, ноктите ви ще бъдат здрави и силни, а вие ще се чувствате страхотно както по време, така и след процедурата.

Маникюрът с есенни цветове може да бъде вдъхновен както от промените в природата, така и от официалните препоръки на експертите.

Разберете ги в галерията: