Звездните стилисти разкриха кои са нежните и елегантни идеи за сватбени прически.

Когато става дума за сватби, в съзнанието ни несъмнено изниква сериалът „Сексът и градът” и фотосесията на Кари Брадшоу за сватбата си. Тя е еталонът за булка, а нейната история е просто на една жена от големия град, която цял живот мечтае за този момент. В душата на всяка жителка на мегаполиса, въпреки възрастта й, винаги живее една малка принцеса, която чака точно този ден - сватбата. Изобщо няма значение колко динамично е вашето ежедневие, или какви сложни проблеми решавате, за някои хора може да сте дори голяма градска акула, но сватбата ще е онзи бал на Пепеляшка, на който всяка жена се превръща в принцеса , или в момиче, на което мечтата за срещата с красив принц се сбъдва.

Булките искат да изглеждат перфектно. А за безупречната визия е важен всеки детайл: мечтаната рокля, аксесоарите, които най-добре я подчертават и, разбира се, прическата. Дълго време прическата на булката задължително трябваше да бъде сложна и помпозна. И в много случаи тя по-скоро приличаше на сложна архитектурна структура, която трябваше да не помръдва през цялата церемония и сватбеното тържество.

За наше щастие, съвременните тенденции се движат към опростяване на прическите и сега, за да бъдете стилна булка, не е необходимо да претворявате сложни прически на главата си. Сега на мода са семплостта и леката небрежност.

В нашата галерия може да разгледате петте модерни тенденции в сватбените прически, които няма да оставят безразлична и най-взискателната принцеса.