Новият пети сезон на "Игри на волята" вече се снима и вече нямаме търпение да повдигнем малко повече завесата и да видим кои са хората, които ще премерят сили на арената. 

Днес от продукцията пуснаха единствено загадъчен трейлър, който само възбуди любопитството на зрителите за тези, които ще се борят за голямата награда през месец септември в ефира на Нова телевизия.

Показаните фрагменти накара мнозина да се замислят и да дадат своите предположения, които като нищо могат да се окажат и на верния път. Особено пък след подобни, провокиращи съзнанието, отделни твърдения.

"Аз съм мис България", "Някои ме оприличават с Кен, съвършеният мъж", "Аз съм единствената жена в света, която може да изпълнява силови елементи за мъже", "Аз съм 10 пъти европейска шампионка и 6 пъти световна", "Станах първия гимнастик в света, който прави шест прелитания едно след друго на висилка", "На 47 съм постигнала американската мечта", "Аз имам най-големите крака в България", "Собственик съм на едни от най-популярните заведения в България, стандартът ми на живот е доста висок", "Никой на европейския континет още не може да ме бие", гласят само част от твърденията, провокиращи съзнанието, предават от News2.bg

А ето и част от звездните предположения в новия сезон, които може да видите в галерията ни: