Приготвили сме ви още една звездна загадка. Готови ли сте да тествате наблюдателността си?

Днес сме ви подготвили една чернобяла снимка на сладко момиченце с широко отворени очи и коса, сплетена в две забавни малки плитки.

Преди да научите за кого става въпрос, ето и малко информация за нея.
Тази звездна дама е показала, че притежава актьорски талант още като дете. Затова родителите на тази бъдещата звезда са направили всичко възможно, за да се уверят, че дъщеря им ще има възможност да се реализира в тази област.

Още на 11-годишна възраст тя получава първата си роля в театъра, а след това влиза и в киното. Но въпреки всичките й усилия и първоначалните успехи, истинската слава идва при нея на много по-късен етап. Един сериал е това, което преобръща всичко в нейна полза. В него тя получава главната роля, която й печели цели четири пъти наградата "Златен глобус". Нейната героиня не само плени публиката, но и я превърна в модна икона.

Е, готови ли сте вече с първите си предположения? Не бързайте да отговаряте. Ето и още няколко факта за нея.

Заедно със славата, разбира се, с нея идва и критиката. Най-вече актрисата го получи заради външния си вид. Тя беше осмивана в анимационния сериал "Южен парк", а списание „Максим“ през 2007 година дори я обяви за най-несексуалната жена в света. Актрисата обаче устоя достойно на атаката на негативните коментари по неин адрес.

И така, вече сигурни ли сте за кого говорим? Ако не, имаме още няколко интересни факта за нея, които ще разбулят мистерията около личността й.
Към днешна дата нашата героиня е щастливо омъжена. Тя и съпругът й са повече от 20 години заедно, като в същото време отглеждат трите си деца. Както в личен план, така и в кариерен всичко се развива отлично за нея.

Само преди известно време актрисата се завърна в света на киното с най-емблематичната си роля. И въпреки че първият сезон на сериала пое много негативна критика, снимачният процес продължава. В момента продукцията работи усилено върху заснемането на нови епизоди.

Вече сме сигурни, че нямате и капка съмнение за кого става въпрос. Вижте верният отговор в нашата галерия!