Тези момичета не само обичат футбола, но могат да донесат радост и в най-скучния мач. Въпреки че самото европейско първенство е доста непредвидимо!

Това лято всички говорят за футбол: мач след мач, ожесточената битка за Купата на Анри Делоне, главният трофей на този турнир, се разгръща на германските стадиони. Както винаги се случва в света на спорта, събитията на стадионите се развиват възможно най-непредвидимо. Вчерашните фаворити пропускат голове и не стигат до плейофите, аутсайдерите неочаквано повеждат, феновете или крещят от щастие, или плачат, но продължават всеотдайно да обичат футбола, който им краде толкова много нерви, но и им доставя голяма радост.

Само преди няколко години футболът се смяташе за мъжки спорт, но напоследък съотношението на силите по трибуните се промени доста. Момичетата вече също нямат нищо против да гледат мачове в името на любимия си отбор. И в същото време все пак успяват да не забравят за стила и грима си и да изглеждат просто великолепно.

Вижте снимките на най-горещите футболни фенки тази година (сред тях, разбира се, има красиви съпруги на футболисти) в нашата галерия и напишете в коментарите кой отбор ще спечели шампионата според вас: