От 1985 г. всяка година сп. „Пийпъл“ награждава един известен мъж с престижната титла „Най-сексапилният жив мъж“.

За да получи това признание, избраникът не трябва да има само красив външен вид, но и красива душа. Участието в благотворителни кампании, щедрите дарения и точният подбор на филмови проекти (защото тази титла обикновено я печелят актьори) са в голям плюс.

Въпреки че някои от избраните звезди не отговарят точно на нашия вкус, не можем да си кривим душата и трябва да признаем, че те притежават чар и купища фенове. Всяка година титлата се присъжда на мъж с огромна популярност, около когото се е говорило много през годината.

И всичко е точно, докато не стигнем до 2017 г. Тази година сп. „Пийпъл“ избра за най-сексапилен мъж кънтри певецът Блейк Шелтън. Някои може и да харесват излъчването му, но повечето хора са възмутени от расистките и хомофобските му изказвания. Много от американците не могат да му простят и факта, че е върл привърженик на Доналд Тръмп. Оказаната част Блейк Шелтън коментира така: „Цял живот съм бил грозен, ако за една година мога да бъда секси, благодаря, приемам“.

Независимо дали имате някакво мнение за последния избор на сп. „Пийпъл“, ние ви предлагаме да надникнете в галерията ни и да видите всички сексапилни мъже от 1985 г. насам. Колко от любимците ви са се озовали на корицата на списанието?