Каквато майката, такива и дъщерите. Нали? Доминик е майка на две дъщерички – Амелия на 10 и Пени на 3 и е популярна в Инстаграм със страхотните снимки, които качва заедно с децата си.

„Напуснах работата си през 2015, за да отглеждам децата си. Беше страхотно и е решение, за което никога не съм съжалявала“, разказва тя. „Понякога ми ставаше малко самотно. Инстаграм ми дава малко бягство между сменянето на пелените и шофирането към училището“.

Доминик управлява блога и Инстаграм профила си, в които публикува снимки на нея и дъщерите си облечени в еднакъв стил. „Всичко се случи случайно. Една сутрин неволно облякох мен и Пени в еднакви потничета на райета и Амелия дойде от спалнята, носейки същия. Смяхме се и един ден, когато се чудех каква снимка да публикувам, реших да споделя шегата с всички“.

Да работи от вкъщи и да бъде майка понякога крие своите предизвикателства, но си заслужава, защото може да се гордее, че очарователните й дъщерички се превръщат в силни и независими жени. „Най-възнаграждаващата част от това да бъда майка е това да ги наблюдавам как растат умни, забавни и доста шантави. Изумяват ме всеки изминал ден и ме карат да се гордея. Явно правя нещо правилно“, пише гордата Доминик.