Джей Ло не спира да ни изумява и да ни доказва, че може да постигне абсолютно ВСИЧКО! Всички сме слушали песните й и сме гледали филмите с нея. Наскоро се разгорещихме с кампанията й, съвместно с бранда за бельо Intimissimi, а днес тя вече има нов бизнес.

В публикация в Инстаграм, споделена на страницата й JLo, съпругата на Бен Афлек се вижда как се наслаждава на алкохолната напитка с лед в чаша за вино, докато говори за новия си бранд.

"Тайната е разкрита!!! Гордея се, че мога да споделя с вас @DELOLA ... новата си колекция от уникални, готови за консумация шприцове. Повече на #OnTheJLo. Да изживеем #DelolaLife заедно ✨@gregswalesart”, написа под видеото си звездата.

В прессъобщение се съобщава, че Лопес е създала The House Of Delola LLC.
Това е компания, която тя основава, "за да пусне на пазара уникални, готови за употреба коктейли, предназначени за елегантно и безпроблемно забавление като част от обмислен начин на живот".

Лопес заяви: "Обичам да се забавлявам, да се отпускам и да релаксирам с приятели, но така и не открих подходяща за мен напитка. Търсех нещо, на което да се наслаждавам и което да отговаря на внимателния начин, по който живея. Когато не го намерих, реших да създам Delola.”

Лопес добави, че целите ѝ са били "по-добри съставки, по-добър вкус, по-малко калории от традиционните коктейли" само в една проста напитка.

Вижте в галерията снимки от новата кампания и прекрасната Джей Ло!