Внимателно наблюдавахме как изпълнилите ролите на Хари, Рон и Хърмаяни израстват пред очите ни, но напълно изгубихме от поглед останалите герои. Вижте как се е променила актрисата, изиграла младата Лили Потър, майката на главния герой, в сагата за Хогуортс и неговите обитатели.

Ролята на младата Лили Потър във филма „Хари Потър и даровете на смъртта, част 2“ отива при Ели Мей Дарси-Олдън.

Преди да се присъедини към франчайза, тя имала малки роли е телевизията и играла в театъра. Ели започва своята артистична кариера, когато е едва на осем години - озовава се на снимачната площадка на „Хари Потър“ на 12.

Днес тя вече е на 24 - пораснало момиче! След заснемането на култовата сага в родната ѝ Англия, заедно с близките си се премества по-близо до Холивуд в Лос Анджелис, където продължава да гради актьорска кариера. Между другото, през 2022 г. с брат ѝ Джоузеф получават американско гражданство.

Освен с кино, Ели се занимава професионално с танци и дори успешно участва в състезания. Освен това е работила зад кулисите в аматьорска училищна театрална постановка като преподавател по британски английски диалект.

Актрисата е активна в социалните мрежи, където споделя моменти от живота си: работа, пътуване и семейни снимки.

Вижте колко е красива в галерията: