Това се вижда на нови снимки на актрисата, която попадна в обективите на папараците в Ню Йорк

Анджелина Джоли е променила радикално прическата си и е в момента е блондинка. Това се вижда на нови снимки на актрисата, която попадна в обективите на папараците в Ню Йорк, докато излиза от магазина Atelier Jolie. Преди това Джоли беше заснета с леко изсветлени кичури.

За посещението си в магазина холивудската звезда е избрала черно вълнено палто, под което носи бяла риза, черен панталон и черни обувки.

 

По-рано в интервюто Джоли разкри, че ще даде работа в магазина си на бежанци, дори и това да е нерентабилно за нея.

 

"Вероятно ще загубя пари, може би дори за известно време. Ако в крайна сметка успея да приложа на практика някои неща, които смятам, че ще бъдат подобрения, и просто да изляза на печалба, това ще бъде огромна победа", каза тя.

 

Напоследък таблоидите често обсъждат новия романс на бившия съпруг на Джоли - Брад Пит, когото тя обвини в домашно насилие. Двойката дълго и шумно изясняваше отношенията си, като сега Пит се среща с дизайнерката Инес де Рамон, с която наскоро заживяха заедно.

 

Двойката има шест общи деца. По-рано най-големият син на двойката Пакс нарече Пит "ужасен човек", който държи децата си в страх, както и "задник от световна класа", пише БГНЕС.

 

Вижте новата й визия в глерията ни: