Никол Дунев напусна "Игри на волята" след особено емоционална битка срещу Виолета. В новия епизод на "След Игрите Podcast", тя разказа за най-трудните си моменти в Чистилището, както и как се справя с огромния хейт по нейн адрес в социалните мрежи.

"Условията и като цяло да преживея този ад... блокирах и винаги имаше компонент, който не беше мой и си знаех, че няма как да продължа", сподели Никол.

"Това беше най-трудната и тежка, защото Виолета освен приятел, бе и човек, който ми дава опора и родителска подкрепа, можех да й се доверя 100%. Наистина не мислих дали ще успея да вляза в истинската игра, беше нещо уникално!"

"Вярвам много в тате, той си е като младеж, знае колко съм силна и винаги е знаел, че няма да се откажа, колкото и да ми е трудно. Доста неща му спестяваха, че съм ходила по лекари, че съм припадала, но нямаше как... След игрите ми каза, че много се гордее с мен и не вярва, че издържах всичко това. Аз дори не съм искала някога да ходя на палатка, беше ме страх от насекоми, да спя на земята. Колкото до играта на тате, наистина съм впечатлена, това е той, не обича да влиза в коалиции, обича да се раздава на макс, не е лицемер, мисли винаги дорбото на хората."

"Миехме си зъбите с въглен, къпех се в морето, много беше гадно, това е най-големия кошмар в живота ми, но изязох много израснала, оценявам и най-малкото, всеки залък, всяка капка вода, това, че имам легло и семейство... преди огъня ядохме сурови раци и миди, после сме яли изгнил портокал, джанки, морско зеле и последната една седмица хапвахме смокини. Свалих 8 килограма, но за мен това е битка, която водя от година", откровена бе дъщерята на олимпиеца ни.

Относно злобните коментари, тя сподели: "Не мога да им позволя да ме сринат, тези хора не ме познават и не знаят през какво преминавам. Имаше моменти от коментарите, на лично съобщение, неща като "Пожелавам на теб и на семейството ти най-лошото"... била съм търкалящо се буре, за нищо не съм ставала и да, плакала съм, защото засягат не само мен, но и семейството ми..."