Никол Кидман затвърди статута си на модна икона след публикуването на нова вълнуваща фотосесия за корицата на списание „Perfect“.

Нямаше как да не забележим, че звездата изглежда доста по-млада от своите 55 години. Носителката на Оскар демонстрира идеално оформените си коремни мускули и изпъкнали бицепси в мини пола и горнище с предизвикателно деколте. Екстравагантната ѝ визия бе завършена с дълга червена перука със странен бретон, очертаващ челюстта ѝ. Снимката на корицата на списанието беше част от поредица авангардни фотосесии, направени от фотографа Зонг Лин за третия брой на списание „Perfect“, което прославя най-големите икони на поп културата.

Преди месеци Никол позира за корицата на списание „Венити феър“ в минижуп и изрязан топ. Тогава някои потребители в социалните мрежи критикуваха фотосите, обвинявайки списанието, че фотошопира прекалено тялото и тена на Никол. Други твърдяха, че фотосесията е твърде груба за жена на възрастта и професионалното ниво на Никол. Кидман обаче разкри, че всъщност е „молила“ стилистката на списанието Кейти Гранд да ѝ позволи да носи онази мини пола с ниска талия.

Дали и снимките от фотосесията за списание „Perfect“ на са прекалено обработени, можете да прецените сами, като разгледате галерията: