Земните лакове са много по-лесни за поддръжка от тъмните нюанси, тъй като естественият им цвят създава илюзията, че са основата на нокътя, така че няма да е необходимо да си уговаряте час при маникюристката си толкова скоро.

Сигурни сме, че и вие сте пробвали много различни нюанси маникюр. Но тези, които се открояват и остават независимо от сезона и тенденциите, в топ избора на много дами, са нюд нюансите.

Те придават изчистен и естествен нюанс на маникюра, който кара края на нокътя да изглежда винаги добре поддържан и чист. Освен това земните цветове имат характеристиката да се поддържат много по-лесно в сравнение с тъмните, тъй като дори маникюрът да е дълъг, естественият им цвят създава илюзията, че е основата на нокътя, така че няма да е необходимо да посещавате маникюристката си толкова често.

Нюд лаковете имат широка гама от нюанси, които подхождат на всеки тон на кожата. Ето защо е невъзможно да не намерите идеалния за вас. По време на лятната ваканция ноктите ни „изискват“ да бъдат блестящи и поддържани. Земните нюанси могат да подчертаят още повече кожата със слънчев загар.

Вижте няколко варианта за нюд маникюр, който е страхотна идея за лятото: