Есента наближава с топлите си цветове и слънчеви следобеди, а с нея и новите модни тенденции. Този сезон ще бъде семпъл, но наситен с нюанси, нежен, но с нестандартни кройки и много свеж.

Дизайнерите залагат на по-земни и размити цветове. Акцент ще бъде дамската чанта - малка, но ефектна. При мъжете също всичко ще е семпло само с една лека подробност - ризите ще имат ненатрапчиви десени и детайли.

Все пак кой не иска да се облече в удобен и актуален тоалет в красив цвят и да се разходи сред златните листа в парка или пък да изпие чаша чай, докато се радва на последните топли дни?

За да ни помогне да се подготвим за наближаващите месеци и да подберем подходящите дрехи и цветове, Remix подготви най-популярните модели и тенденции за есен 2020.

А да не забравяме, че през септември започва и новата учебна година и всеки ученик ще има нужда от освежаване на гардероба.

Децата и тийнейджърите израстват дрехите си за седмици, което често е проблем за родителите. Затова Remix предлага актуални модели на достъпни цени за всеки - от малки принцеси до успешни студенти.

Вече не е нужно да харчим безумно много за началото на учебната година, както и за да сме в крак с модните тенденции. Сега е времето за рециклиране на дрехи и за вдъхване на живот на моделите втора ръка.

Време е за нов стил, ново начало и нов имидж и Remix ще ни помогне да го постигнем.