Освен че "Последните оцелели" оглави класациите за стрийминг в цял свят, за Джоел Милър, известен още като актьора Педро Паскал, се говори навсякъде. Всъщност сега той е най-популярната звезда там, тъй като хората не могат да му се наситят, а и ние също.

Паскал започва кариерата си с второстепенни роли през 1996 г. Участва в проекти като "Даунтаун", "Бъфи, убийцата на вампири", "Закон и ред", "Сестра Джеки", "Родина" и "CSI", докато не прави големия си пробив през 2014 г., когато играе Оберин Мартел в четвъртия сезон на "Игра на тронове".

Не след дълго хората забелязват невероятните му актьорски умения и Педро получава роли в популярни сериали като “Наркос” и “Мандалорианецът”. Но драматичният сериал на HBO от 2023 г. “Последните оцелели” очевидно накара всички да потърсят актьора в Гугъл. Според звездния метър в IMDb американският актьор от чилийски произход в момента е най-популярният в световен мащаб.

С голямата популярност идва и голямата отговорност и Педро знае това твърде добре. Актьорът използва социалните си медии, за да се застъпва за социални проблеми. Той е горд поддръжник на общността на ЛГБТИ и на човешките права. Когато през 2021 г. сестра му Лукс се разкрива като транссексуална, той застава до нея.

Вижте в галерията кои са останалите актьори, които влизат в топ 10 на най-популярните в момента.