Светът на моделите е изпълнен с жестока конкуренция, но Аристотел Политис едва ли някога е очаквал, че негов конкурент ще бъде... собственият му 18-месечен племенник!

Малкият чаровник пресъздава снимките на чичо си и резултатът е наистина забавен. Както и сами можете да се досетите, идеята не е хрумнала на Оги, а на майка му - Катина Бем, която е по-голямата сестра на Аристотел.

Всичко започнало когато Катина не можела да накара Оги да закопчае ризата си. „Начинът, по който изглеждаше с разкопчаната риза, ме накара да се засмея, защото приличаше на онези разгърдени мъже по кориците на любовните романи, казва Катина. Реших да го снимам и бях сигурна, че брат ми Арис има подобна снимка в своя профил в Инстаграм.“

Профилът на Аристотел е пълен с моделски снимки и се оказва, че наистина има подобна снимка с разкопчана риза. Катина направила колаж от двете снимки - на Арис и Оги, и ги пратила на семейството си с въпроса „Е, на кого му стои по-добре?“. Очевидно шегата се е оказала успешна, защото оттогава Катина и Оги са пресъздали десетки снимки на Аристотел, който също много се забавлява: „Аз и брат ми се разбираме чудесно, казва Катина. Като деца имахме страхотни взаимоотношения и много се забавлявахме".

Вижте някои от забавните снимки на Оги в нашата галерия.