Стилните варианти на нюанси при брюнетките ще достигнат нови висоти през 2024 година. Искате ли и вие да се чувствате като излезли от модно списание, залагайки на топ тенденциите? Тогава трябва да забравите за кестенявите коси в едноцветен нюанс, а да добавете дълбочина и няколко цвята към основния цвят на кестенявата си коса.

През 2023 година наситените нюанси и едноцветните прически бяха тези, които завладяха тенденциите, без смели преливания или игра на цветове. Но ето, че бързо наближаващата 2024 година вече се готви да промени правилата на играта!

През новия сезон модерните нюанси за брюнетки ще бъдат нещо повече от лъскави и равномерно разпределени оттенъци. Сега основната тенденция ще е истинска феерия от различни цветове, преливащи един в друг по красив и плавен начин.

Селена Гомез беше една от първите дами, които се преобразиха в модерния през новия сезон цвят за брюнетки. Малко преди да настъпи Китайската нова година на Дракона, звездата се отказа от стария си тъмен нюанс на косата, като добави малко свежест и луксозен привкус към цвета си, заедно с леки изсветлени кичури. Така звездата изпревари основната тенденция за кестеняв цвят на косата през 2024 година, с която сега ще ви запознаем по-обстойно в нашата галерия!