Родителството не е съвсем лесно и не минава по план през цялото време. То е една предимно тежка работа, изискваща много енергия и отдаденост. И въпреки че е едно от най-удовлетворяващите преживявания в живота, то може да бъде и наистина много уморително. Липса на сън, отменени планове и разхвърляни домове - всичко това е част от приключението!  

Нещо, което често тревожи родителите, са очакванията от външния свят за това как се справят у дома и с отглеждането на своите деца, както и натискът от социалните медии, които са пълни със снимки на "перфектни" семейства, които винаги се справят с всичко.

Какво би станало обаче, ако една майка помоли родители да публикуват в социалните мрежи реалистични и неинсценирани снимки на домовете си, които често са напълно превзети от техните деца?!

В галерията ни днес сме готови с отговора на този въпрос. Вижте 22 снимки, които със сигурност ще ви накрат да се почувствате по-добре за хаоса, който неизбежно присъства във всеки дом, в който вилнеят палави, мънички ръчички.