Ако не помните прекрасната Оливия Уайлд от сериала „Ориндж Каунти“, то със сигурност я познавате като Номер 13 от „Доктор Хаус“. През последните години красавицата се изявява и като режисьор и след по-малко от месец очакваме премиерата на нейния трилър „Не се тревожи, скъпа“.

Въпреки че филмът се очертава като хита на есента, благодарение на звездния каст, от година насам името на 38-годишната Оливия се свързва с нещо по-сензационно: новата ѝ връзка с 28-годишната поп звезда Хари Стайлс. Двойката, която упорито мълчи относно отношенията си и не се е появявала официално заедно, се сближава по време на снимките на „Не се тревожи, скъпа“. Връзката им буди все повече любопитството на феновете и става повод за много спекулации – за 10-годишната разлика във възрастта им, публичната раздяла на Оливия с бащата на децата ѝ и двойните стандарти в обществото.

Оливия и Хари винаги говорят много дискретно и предпазливо един за друг, но взаимните обич и уважение личат във всяко интервю, което дават покрай новия си филм. Всичко за романтичната история на звездната двойка, която се запознава благодарение на едно уволнение, разказваме с галерията: