Помните ли Родеса Виянуево-Рейес, която доказа, че не е необходимо да похарчите цяло състояние, за да осигурите мечтаните играчки за своите деца, като сътвори детско кафене от непотребни кашони за своята малка дъщеричка? Е, оказа се, че тя не е единственият родител, който ощастливява по подобен начин своето малко съкровище.

Малката 3-годишна Ели вече е горда обитателка на своя нов, специално създаден за нея от дядо й дом, вдъхновен от анимационното филмче "В небето". 

Идеята на възрастния филипинец идва, когато забелязва колко страстна почитателка на филмчето и в частност летящата в небето къща, е неговата внучка. Така той решава да й построи собственоръчно направена къщурка, създадена от един куп непотребни кутии и картон. След като основите са готови, той я изрисува ръчно, за да може да изглежда точно като тази на Карл и Ели от анимацията. И за да бъде изпипано всичко докрай, последният щрих бива нанесен - от комина се показват балони.

В интериора на къщичката също са вложени много усилия - тя е пълна с работещи светлини и пищни стенописи. За щастие, този талантлив дядо документира целия процес и днес вие също може да го разгледате в галерията ни. 

{gallery}

Харесва ли ви идеята на този грижовен дядо?