Готови ли сте отново да проверите наблюдателните си способности и познанията си за живота на звездите? Тогава тествайте себе си с новата фото загадка, която сме подготвили за вас. Можете ли да познаете коя е звездата на снимката?

Тази знаменитост стана известна не само с хитовите си песни, но и с бурната си връзка с известен актьор. Те ту се събираха, ту се караха и разделяха, накрая се влюбиха отново и дори се ожениха, но в крайна сметка известно време след това се разведоха.

Затова и не е изненадващо, че нашата героиня посвети песен на бившия си, която веднага се превърна в хит.

Но нейните таланти не се изчерпват до тук. Тя също е и модна икона. Залага на луксозни тоалети за своите видеоклипове, включително и на такива от емблематични минали колекции, които малцина късметлии имат шанса да облекат. Тя винаги е под светлините на прожекторите и постоянно получава покани за участия в шоу предавания.

Е, имате ли вече идея за кого става въпрос? Ако все още не можете да се досетите, ще ви подскажем с още малко допълнителна информация. Ето и четири известни факта за нея:

1) Истинското й име е Дестини Хоуп. А името, с което и до ден днешен всички я знаем, е само производно на прякора й от детството.

2) Тя е голям любител на животните. Доказателство за това е завидния брой домашни любимци, които е имала в даден период от живота си. Той включвал цели 15 питомници едновременно: седем кучета, два коня, две понита, три котки и едно прасенце.

3) Нейна кръстница е известната певица Доли Партън.

4) Тази звездна дама е голям фен на татуировките – на тялото й до този момент има повече от 50 татуса.

Предполагаме, че вече сте се досетили за кого става въпрос. Разберете дали сте били прави в нашата галерия!